Inloggen op Mijn Eijgen

Log u hieronder in om gebruik te maken van enkele van onze online tools.

Je Eijgen financiële dienstverlener

De persoonlijke motor van je bedrijf.

Eijgen geeft met cijfers inzicht in medewerkersprestaties, verzuim, pensioenopbouw en de optimale personeelsbezetting. Dat is niet ‘koud’ naar cijfers kijken, maar heel gericht de persoonlijke motor van je bedrijf aansturen. Juist omdat medewerkers méér dan nummers zijn.

Investeren in mensen

Salarisverwerking

We maken een einde aan je administratieve rompslomp.

 • Snel en efficiënt
 • Je medewerkers op tijd hun loon
 • Jij zonder zorgen

Arbo

Werken aan ideale arbeidsomstandigheden voor een gezond bedrijf.

 • Arbodienstverlening op maat
 • Op de hoogte van alle regelgeving
 • Verzuim en mobiliteit in kaart

Pensioen

Zorgen voor een goede toekomst van jou en je medewerkers.

 • Pensioen in eigen beheer
 • Pensioenopbouw bij verzekeraar
 • Pensioenopbouw privé
 • Arbeidscontracten
 • Salarisverwerking
 • Arbo
 • Medewerkerspensioen

Arbeidscontracten

Zodra je personeel in dienst neemt is het noodzakelijk dat er een arbeidscontract van kracht is tussen de werkgever en de werknemer. Dit contract dient te voldoen aan de huidige wet- en regelgeving.
Eijgen financiële dienstverlening is altijd op de hoogte van laatste wet- en regelgeving en van de aanpassingen van de cao’s.

Salarisverwerking

Salaris verwerken? Je hebt wel wat beters te doen.

Steeds meer ondernemingen in Joure en de wijde omgeving laten hun salarisverwerking over aan Eijgen financiële dienstverlening. Dat is een mogelijkheid waar we je ook graag op attenderen. Want laten we eerlijk zijn: je hebt wel wat beters te doen dan salarisadministratie en -verwerking.

Bij Eijgen financiële dienstverlening zijn we erin gespecialiseerd. Daardoor kunnen we snel en efficiënt werken. Ons voorstel? Wij doen je salaris administratie al vanaf € 9,95 per medewerker per maand!

Je bent dan tegen lage kosten verzekerd van een tijdige en correcte uitbetaling. Een voordeel voor jou én voor jouw medewerkers. Mogen we binnenkort bij je langskomen om hierover met je van gedachte te wisselen? Of ontvang je liever meteen een persoonlijk voorstel? Je kunt ons altijd bereiken op 0513-414600!

Arbo

Als werkgever ben je tijdens het werk verantwoordelijk voor je werknemer(s). Werknemers moeten veilig en gezond kunnen werken tot het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Als de werknemer betrokken raakt bij een bedrijfsongeval, ben je hier als werkgever voor verantwoordelijk en dient de werknemer te worden doorbetaald door werkgever.
Ook kan het gebeuren dat je werknemer langdurig ziek raakt, wat grote financiële gevolgen kan hebben voor je onderneming. De oplossing voor het bovenstaande is het afsluiten van een verzuimverzekering.
Eijgen financiële dienstverlening heeft veel kennis en expertise op dit gebied en biedt gedegen advies op het gebied van Arbo.

Medewerkerspensioen

Zodra je personeel in dienst neemt, krijg je in veel gevallen te maken met pensioen. Ook als je het voor jezelf (nog) niet zo nodig vindt om een pensioenvoorziening te treffen, kun je daar voor je personeel in veel gevallen niet omheen.
Eijgen financiële dienstverlening kan je begeleiden in de keuze voor de juiste pensioenvoorziening voor je medewerkers en voor jou als ondernemer.

Eijgen, werkt voor jou

De kracht zit in éénheid.

De conjunctuur zit weer in de lift en dat geeft volop kansen. Ben jij degene die deze kansen maximaal wil benutten? Daag jezelf dan uit en durf “oude” structuren los te laten.

Van administratie naar managementtools en van financiering naar financiële strategie gecombineerd met gecommitteerd Eijgen Business partnership, maakt jou succesvoller.

Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen

Vertrouwd netwerk

Onze aansluiting bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen garanderen je een uitgebreid netwerk en ethische werkwijze.

Naar NOAB.nl

Eerlijk en transparant

Tarieven

Eijgen houdt van eerlijk. Vul je wensen in en zie direct voor welke tarieven we jouw onderneming ondersteunen.

Tarievenkaart
Uw eijgen financiële dienstverlening
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×